AĞRI / DOĞUBAYAZIT - Mehmet Akif Ersoy İlkokulu

Mehmet Akif Ersoy İlkokulu

YENİ MAH. 213 ŞIRIN SK. NO 52A DOĞUBAYAZIT / AĞRI
Vizyon
Bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak,onların bilgili, becerikli, kendine güvenen, girişimci bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yy´ın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak ve okulumuzu bölgemeizde ön sıralarda tutmak! İstiyoruz ki; okulumuzda herkes daha iyiye ulaşmak için çalışsın. İstiyoru ki; her öğrencinin yetenekleinden sonuna kadar yararlanalım ve başarıyı olabildiğince yükseltelim İstiyoruz ki; hem öğretmen hem de öğrencilerimiz birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olsunlar ve bunun gerekliliğine inansın İstiyoruz ki; veliler okulda öğrenciye öğrenmesi için her türlü fırsatın verildiğini bilsin.
Misyon
Biz Türk Milli Eğitimini genel ve özel amaçları doğrultusunda; Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, bayrağını, devletini, ailesini ve çevresini seven bireyler yetiştirmek; kendisinin ve çevresinin bilgi ve kültür seviyesini yükseltecek kapasitede gelişimini sağlamak için varız.
Başarılar
Okulumuz her yıl il içi ve il dışı fen liselerine, anadolu öğretmen liselerine, güzel sanatlar liselerine, anadolu liselerine, sağlık liselerine ve diğer liselere öğrenci kazandırmaktadır.
Derslik :-4
08.30-15.30
Servis
Öğretmen servisi mevcuttur. Okulumuza mahalle servisiyle de ulaşım mümkündür.
Doğubayazıt Yenimahalle Şirin sok. no:38
İlçe merkezine 2 km
Satranç, Futbol, Voleybol, Masa Tenisi, Akıl ve Zeka Oyunları
Proje Çalışmaları